Program for 2018-2019

Efterårsmøde – Livet som udsendt for Læger Uden Grænser.

mandag den 24. september 2018 kl. 19.00.

Astrid Opstrup vil fortælle om sit arbejde for Læger Uden Grænser. Hun har arbejdet for organisationen i fire år og været udsendt otte gange til vidt forskellige lande, blandt andet Yemen, Irak og senest Bangladesh og Congo. Astrid er sygeplejerske og vil på denne aften fortælle om det arbejde hun har udført, og om de mennesker og vilkår hun møder i sit arbejde, men også om det at skulle prøve at forene det med livet herhjemme.

________________________________________________________________________________________________________________

Arkivernes dag – Åbent Hus – Fejring af mærkedage gennem tiderne

Lørdag den 10. november 2018 kl. 13.00 – 16.00

Barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, jubilæer og begravelser m.m. har i løbet af bare de seneste 100 år gennemgået en stor forandring, både med hensyn til hvordan man fejrer en mærkedag og til hvordan man opfatter de enkelte mærkedages vigtighed. Med baggrund i arkivets materiale og deltagernes egne oplevelser, tror vi at der kan blive en både interessant og hyggelig eftermiddag ud af emnet.

_______________________________________________________________________________________________________________

En eftermiddag i nostalgiens tegn

Onsdag den 16. januar 2019 kl. 14.00

Vi har endnu engang rodet rundt i arkivet og fundet noget frem som vi tror, kan føre til en god snak om gamle dage på vores egn.

______________________________________________________________________________________________________________

Generalforsamling

Mandag den 11. marts 2019 kl. 19.00

Efter generalforsamlingen vil Kurt Frederiksen fortælle om ”Rejsen til Nordens ende” Han vil fortælle om en speciel rejse – en tur med veterantraktor og en campingvogn op gennem Sverige og Norge til Nordkap og hjem igen gennem Finland.

Kurt Frederiksen fortæller om store og små oplevelser, om mennesker han mødte, uheld, der nær havde stoppet turen, godt vejr, dårligt vejr, men først og fremmest om alle de gode historier.

____________________________________________________________________________________________________________

Arrangementerne foregår i vore lokaler på Stationsvej 57, og er åbne for alle.